
در گیاهشناسی به نهنج و تخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه یا بَر میگویند. میوهها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه بهعنوان غذا میشود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته میشود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و… درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات .
پاورپوینت سقف پیش تنیده CCL
پاورپوینت معماری قاجار و تاثیر مدرنیته بر معماری ایران
پاورپوینت راک بولت
جزوه و خلاصه درس روانشناسی صنعتی
پاورپوینت الكترو كاردیوﮔراف و قلب
پاورپوینت اصول فیزیکی لیزر
پاورپوینت آبکاری
میوه ,معمولاً ,آلو، ,سیب، ,پرتقال ,و… ,آلو، سیب، ,مانند آلو، ,هستند مانند ,سیب، پرتقال ,پرتقال و…
درباره این سایت